Economia 12/07/2022

Vehicles d'ocasió amb avantatges

Pyrénées Andorra enceta campanya dins l'àrea de motor

Redacció
1 min
Imatge campanya Gaudeix de l'estiu amb un nou vehicle

Pyrénées Andorra inicia setmana portant bones notícies per a tots aquells que estiguin pensant a canviar-se el cotxe. Si tu ets un d'aquests estàs d'enhorabona. Des d'avui i fins al 15 de juliol si compres un vehicle d'ocasió, Pyrénées Motor et regala, durant tot el primer any, l'assegurança a tot risc i el manteniment del vehicle durant els dos primers anys de contracte. Si estàs decidit a fer un canvi, aquest és el teu moment.

Si vols anar tafanejant els vehicles d'ocasió que disposa Pyrénées Motors només cal que visitis el web pyrenees.ad/motor perquè et vagis fent una idea del que et podràs trobar. I no t'adormis perquè els preus són molt atractius i aquí també guanya el més ràpid.

Cotxes d'ocasió de Pyrénées Motors

Això només un petit tast, però si de veritat et vols posar en situació per veure el teu futur cotxe en directe, tocar-lo i trastejar-lo una mica, arriba't fins a Pyrénées Motor i descobreix tot el que et poden oferir. I és que gaudir de l'estiu amb un nou cotxe és possible i Pyrénées Motor t'ho posa ben fàcil.

Imatge campanya Gaudeix de l'estiu amb un nou vehicle

Pels qui esteu interessats, podeu consultar les condicions al departament de vehicles d'ocasió o bé a través de les xarxes socials @pyreneesmotors.

stats