Obre el Raconet de la Bici, nou espai que combina alimentació saludable i passió pel ciclisme

El local, ubicat en una borda a Santa Coloma, es vol convertir en punt de trobada per als aficionats a aquest esport

Andorra compta des d'aquest dijous amb un nou punt de trobada per als amants de la bicicleta. El Raconet de la Bici, ubicat a l'avinguda d'Enclar 98 de Santa Coloma, a la borda casa Masover, és un bar restaurant que potenciarà sobretot la cuina saludable i adaptada a les necessitats dels esportistes. Es tracta d'una aventura de quatre socis i amics, Pep Pomé, Eloi Pérez, Gerard Bargalló i David Odena, a qui precisament els uneix l'esport el qual porta per nom el seu negoci.

La inauguració ha tingut lloc aquest dijous a la tarda, i ha comptat amb l'assistència de nombroses persones, entre elles amics i aficionats a les dues rodes. L'obertura s'ha fet amb la vista posada a la Vuelta a Espanya, que arribarà a Andorra aquest divendres i dissabte. Serà un bon lloc on recarregar piles abans o després d'haver seguit l'etapa dels ciclistes profesionals.

El bar restaurant del Raconet de la Bici ja està a ple rendiment, així com també la zona dins del local amb venda d'una línia de roba ciclista. Més endavant també s'obrirà un box per a bicicletes i, al pis de dalt, una zona de salut i controls esportius.

El Raconet de la Bici obre cada dia de les 8 del matí a les 8 del vespre, i els caps de setmana allargarà també fins l'hora de sopar. Compta amb zona de pàrquing.