Microsites 13/09/2014

Victòria en el partit de preparació contra Bèlgica

L'equip andorrà ha guanyat 33 a 25 un partit de bàsquet de preparació contra la selecció belga, primera a Varsòvia, als 'Special Olympics' europeus d'estiu del 2010

Jordi Domingo
1 min
La delegació andorrana dels Special Olympics europeus a Heusden-Zolder

Andorra la VellaHores abans que s'inaugurin oficialment els 'Special Olympics 2014' d'Anvers, la selecció andorrana ha aconseguit una important victòria en un partit de bàsquet de preparació contra una selecció belga, que ja van ser guanyadors a Varsòvia, als 'Special Olympics' europeus d'estiu del 2010. El test s'havia programat amb l'objectiu de "veure com estàvem, com una prova", ha explicat l'adjunta al cap de delegació, Elvira Nadal, però ara "estan molt animats i amb molta cohesió d'equip".

Aquest mateix dissabte al matí la delegació ha fet el trasllat cap a Brussel·les on, cap a les 3 de la tarda s'inauguren oficialment els jocs, amb la presència de la reina Matilde de Bèlgica al 'Palais 12' de l'expo.

Abans, però, encara a Heusden-Zolder, van rebre la visita de l'ambaixadora d'Andorra davant la UE, Eva Descàrrega, que va compartir una barbacoa belga amb la delegació i l'alcalde de la ciutat.

Membres de la delegació asseguren que l'ambient és molt bo i que el temps, sorprenentment estival, la bona acollida i les bones instal·lacions estan ajudant a què l'equip es trobi molt animat.

stats