L'Andorra Ultra Trail fa una crida per trobar 200 voluntaris

El proper 26 d'abril s'ha convocat tots els voluntaris a una reunió a Ordino

L'organització de l'Andorra Ultra Trail Vallnord ha iniciat com cada any la recerca de voluntaris per acollir els corredors d'aquesta novena edició. De moment ja s'hi han inscrit 250 persones, però en són necessàries 200 més per arribar al total de 450 voluntaris, que ajudaran en les tasques de control, cronometratge, avituallament i informació als participants de les diferents curses. L'objectiu és, tal com destaca l'organització, que els corredors "s'emportin un record inoblidable de les nostres muntanyes i de la gent d'Andorra".

Com cada any, la convocatòria està oberta a tot tipus de perfils i de disponibilitats, i en funció d'això es repartiran pels diferents punts de cada recorregut de les proves. Així, tal com remarquen els organitzadors, són benvingudes tant les persones avesades a la muntanya com les que no ho són tant, ja que hi ha punts d'avituallament i de control tant en alta muntanya com als pobles. De fet, el percentatge de persones que repeteixen any rere any és molt elevat, i "qui no repeteix és perquè opta per participar en alguna de les curses".

L'Andorra Ultra Trail Vallnord ha convocat tots els interessats a la segona reunió general de voluntaris 2017 que tindrà lloc el proper dimecres 26 d'abril a les 20.30 hores a l'Andorra Congrés Centre d'Ordino. Durant la trobada els voluntaris que encara no ho hagin fet podran triar la seva ubicació, i rebran una formació sobre com fer els cronometratges i com repartir l'avituallament, per tal que els corredors puguin rebre la millor de les acollides.

La competició tindrà lloc entre el 4 i el 9 de juliol i actualment ja hi ha més de 2.570 corredors inscrits de 47 nacionalitats diferents. De fet, ja s'ha arribat al límit de participants per disputar la Ronda dels Cims, la Celestrail i la Marató dels Cims.