Esports 20/03/2024

Mas critica la rigidesa del rugbi en la negociació per l'ús dels camps

La cònsol d'Encamp anuncia que està disposada a fer que el rugbi encara utilitzi el camp encampadà però "sense exclusivitat"

ARA Andorra
1 min
La cònsol major d'Encamp, Laura Mas. / AGÈNCIA ANA

EncampLa cònsol major d'Encamp Laura Mas ha estat crítica amb el rugbi respecte al posicionament que tenen els seus representants quan s'està negociant l'ús dels camps per entrenar i jugar. El rugbi ha estat jugant a Encamp mentre l'FC Andorra ha estat utilitzant l'Estadi Nacional. Teòricament, el rugbi havia de tornar a l'Estadi Nacional a partir del juny, quan acaba el compromís de Govern amb el club tricolor, però com l'equip que presideix Gerard Piqué no té camp per a la propera temporada s'està negociant que continuïn com a mínim un any més.

El rugbi s'oposa a no tornar a l'Estadi Nacional, però podria veure's obligat a seguir a Encamp. I aquí és on el comú està obert a acceptar-ho, però amb la condició que ha de compartir estadi amb equips de futbol de la parròquia. Mas ha dit que no cediran el camp de Prada de Moles a menys que el rugbi deposi la seva actitud de "tot o res". En declaracions a Andorra Televisió ha destacat que "ells també han de fer algun esforç. El que no podem continuar és amb el tot o res que sempre vol negociar el rugbi. Han de conviure amb la resta de disciplines, instal·lacions i administracions, aquí acabarem parlant. Quan ells parlen d'exclusivitat tampoc la necessiten."

stats