Esports 16/06/2024

Lewis Askey es corona a Naturland com guanyador de la Shimano Supercup Massi

El primer premi se l'ha endut Lewis Askey guanyant aquesta prova UCI SHIMANO SUPERCUP MTB MASSI amb un crono de 1h:16:45

ARA Andorra
1 min
Imatge de Bike Show

Andorra la VellaLewis ASKEY ciclista de l'equip (GROUPAMA FDJ) es va imposar als seus rivals en solitari des de la major part de la carrera per a emportar-se la SHIMANO SUPERCUP MASSI celebrada en NATURLAND ANDORRA. Durant el matí del dissabte es van disputar les carreres dels més menuts. En un divertit circuit de la Super Cup Youth amb un ambient de bicicleta de muntanya espectacular.

Aquest circuit Super Cup Youth està enfocat perquè els nens i nenes comencin a competir i agafin experiència, que és la base d'aquest esport. Aquesta cita BIKE SHOW NATURLAND ha transcorregut per un circuit XCO on la fèmina Lucia Macho (X- SAUCE) es va imposar a totes les seves rivals, superant a Noemi Moreno (73 FACTORY BIKE COFFEE) segona classificada i a Margaux Borrelly (TEAM MARSEILLE) en tercer lloc.

En la categoria masculina la carrera ha estat disputada en un circuit a través dels boscos de la cota 2000 Naturland. El dur traçat se l'ha endut Lewis ASKEY (GROUPAMA FDJ), guanyant aquesta prova UCI SHIMANO SUPERCUP MTB MASSI amb un crono de 1h:16:45.

El ciclista Clément Auvin (GIF VTT) va parar el crono en 1h:18:14 per a aconseguir la segona posició. El podi el va completar l'Alejandro Gómez de l'equip (RR BIKERS) amb 1h:18:32 I l'última parada del circuit SHIMANO SUPERCUP MASSI serà en el fantàstic escenari de la fira SEA OTTER EUROPE a Girona el 22 de setembre. No te la pots perdre!

stats