Publicitat
Publicitat

I AQUÍ

Alerta que ara Rajoy té un pla ben integral

SÓN MOMENTS DIFÍCILS per al PP. Cauen Bauzá, Fabra, Aguirre... I els que cauran. Però tothom tranquil que Rajoy té un pla i, pel que sembla, és un pla integral.

Per reconciliar-se amb el món cultural i educatiu, recuperar els toros en horari infantil a TVE.

Per garantir el dret a la informació veraç, recuperar Buruaga a TVE.

Per demostrar el compromís amb les mesures de conciliació familiar, enviar Wert a París, d’ambaixador a l’OCDE, on treballa la seva parella.

Per tallar de cop el desànim que genera saber que hi ha tanta corrupció, pressionar La Sexta perquè deixi de parlar-ne.

Per donar peixet als terceraviistes, admetre que el corredor mediterrani seria competitiu, però que a la vida no tot és competitivitat, i ara toca fer arribar l’AVE a tots aquells racons d’Espanya on no tenen cap intenció d’agafar-lo.

Però de tot el pla en destaca una mesura que marcarà un abans i un després en la història dels grans estadistes mundials. És la de portar a la Comissió Antiviolència els xiulets a l’himne espanyol en una final on l’únic acte violent el van protagonitzar uns feixistes. És una mesura que genera confiança en la recuperació econòmica perquè entreté els aturats, demostra capacitat per resoldre problemes en lloc de generar-ne, exhibeix respecte per la llibertat d’expressió, tranquil·litza els mercats, aigualeix les celebracions blaugranes i, pel mateix preu, posarà nerviós Messi de cara a la final de la Champions. Quan li vinguin tres defenses aquest cop es rendirà, els entregarà la pilota i demanarà disculpes en nom dels socis que van creure que existia el dret a decidir xiular.