26/03/2011

Ana Rosa a La Sexta

2 min

Els informatius de La Sexta han entrat amb força en el cas Ana Rosa Quintana versus Isabel García, la dona del condemnat per l'assassinat de Mari Luz Cortés.

Dimarts. Titular de 50 segons a l'informatiu del vespre per dir-nos que la presentadora de Telecinco declarava l'endemà al jutjat com a imputada. Després van oferir-nos un vídeo d'1 minut 45 segons que incloïa un text sobreimpressionat ("Isabel García pateix una disminució psíquica") i unes declaracions realitzades via telefònica per Francisco García Zabas, advocat de la dona, que afirmava que "l'equip d' El programa de Ana Rosa " va aïllar la seva clienta per aplicar-li "un assetjament psicològic". La cua de la peça va ser un off en què es deia: "Ana Rosa Quintana ha afirmat per pantalla en repetides ocasions que se senten molt orgullosos de la feina que van fer".

Dimecres. 23 segons de titular per dir-nos que "Ana Rosa ha declarat al jutjat durant una hora i mitja". I res més. En tot l'informatiu no va aparèixer la notícia. Misteri misteriós.

Dijous, endemà de la declaració. 45 segons de titular i, ara sí, 2 minuts de vídeo. "Gràcies a un amic jutge, Emilio José Silva Pacheco, condemnat per impagament i amb polèmiques actuacions, Ana Rosa va entrar als jutjats colant-se per la porta del darrere, d'ús exclusiu per als magistrats. El que va dir davant del jutge no té pèrdua. Segons l'advocat d'Isabel García, la presentadora va autoretratar-se quan va dir que ella només llegeix els guions que li escriuen. Vaja, que ella és una manada i que no és responsable directa de l'entrevista". La rematada de la peça és també molt bonica: "Molts pensen que Ana Rosa va infringir el Codi Penal", "Podria acumular fins a 12 anys de presó i 31 mesos de multa" i "L'acusació ha demanat més proves i suposem que Ana Rosa les llegirà al seu pròxim guió". Per cert, cap altra cadena ha dedicat un sol segon al tema.

stats