Pas de gegant

Un dels partits més bonics que s'han vist al poliesportiu durant la temporada

Victòria contra un dels rivals més directes i obrint ja una escletxa bastant important de cara la salvació. A part dels primers minuts del partit, en que als andorrans els ha costat entrar al partit; hem vist un cop més un Morabanc Andorra mostrant aquest grau de solidesa que porta demostrant ja fa unes jornades. S'ha vist un partit vistós i agradable per a l'afició, que un cop més ha animat fins al final i no ha fallat.

Una bona mostra que l'equip funciona i porta una bona dinàmica és que crec recordar que encara no havia passat que cinc jugadors de l'equip anotessin més de deu punts, i així és difícil perdre un partit. Tot i així el Fuenlabrada no a posat les coses gens fàcils durant tot el partit capitanitzat per l'incombustible Andy Panko.

El partit sempre ha anat amb un marcador bastant ajustat, excepte al tercer quart, quan els de Joan Peñarroya han agafat un avantatge de deu punts que sembla que donava bastant d'oxigen per acabar el partit. No obstant, no ha estat així perquè els d'Hugo López han exhaurit totes les esperances de victòria fins als últims segons del matx.

Un partit menys, una victòria mes i l'escletxa cada vegada més amplia. Aquest és el camí a seguir. Queden nou finals però amb l'equip així de sòlid acabarem gaudint.