ESPANYOL
Misc 03/09/2013

L'Espanyol tanca el mercat i fitxa Jhon Córdoba i Gabriel Torje

i
Natalia Arroyo
1 min

Barcelona.L'Espanyol va concretar ahir, poc més d'una hora abans que es tanqués el mercat de fitxatges, dues incorporacions que arrodoneixen la plantilla i satisfan les exigències de l'entrenador Javier Aguirre. La secretaria tècnica va aconseguir les cessions per a l'actual temporada del davanter colombià Jhon Córdoba, procedent del Querétaro mexicà, i de l'extrem romanès Gabriel Torje, de l'Udinese italià. En el primer cas, a més, l'Espanyol es reserva una opció de compra.

Córdoba és un 9 corpulent, la referència ofensiva que esperava Aguirre des de feia setmanes per completar l'atac periquito. Internacional sub-20, arribarà entre avui i demà a Barcelona i serà presentat en els pròxims dies com a nou jugador blanc-i-blau. El jove davanter, una de les últimes promeses del futbol colombià, lluirà el dorsal 24 en la que serà la seva primera experiència en el futbol europeu.

No debutarà a la Lliga Torje, que ja va vestir la samarreta del Granada la temporada passada en 34 partits, en què va marcar 3 gols. Dinàmic i intens, el romanès s'incorporarà a la disciplina de l'Espanyol quan acabi la concentració amb la seva selecció, que prepara a Bucarest dos partits de classificació per al Mundial contra Hongria i Turquia. Portarà el dorsal 25.

Un altre dels moviments als despatxos de Cornellà-El Prat va ser la rescissió dels contractes dels uruguaians Juan Albín i Adrián Luna.

Kiko Casilla, lesionat

En l'aspecte més estrictament esportiu, la notícia a Sant Adrià de Besòs va ser l'esquinç acromioclavicular que Kiko Casilla pateix a l'espatlla dreta. El porter de l'Espanyol va topar amb el davanter del Betis Braian i va acabar el partit amb molèsties. És dubte per al Trofeu Ciutat de Barcelona de dijous contra el West Ham.

stats