ESPANYOL

El club obté finalment la llicència UEFA

L'Espanyol va obtenir ahir la llicència UEFA que fa uns dies li havia estat denegada. Calia un aclariment sobre una previsió financera, i el club va respondre ràpidament remetent la documentació que acredita que compleix els requisits d'accés (financers, econòmics i d'instal·lacions). La confirmació del comitè de segona instància de la llicència UEFA va arribar ahir.

De tota manera, les opcions de classificar-se per a l'Europa League són poques, a cinc punts de la vuitena posició quan falten dues jornades. Aquesta última plaça la té el Rayo Vallecano, amb dificultats per convèncer la UEFA i obtenir la llicència per jugar competició continental. Sevilla, Getafe i Athletic són els altres aspirants.

Víctor Álvarez s'opera

En la parcel·la esportiva, el club va informar que Víctor Álvarez serà operat demà per un problema cardíac a la vàlvula aòrtica, una afectació que li van diagnosticar al juliol i que els metges del club i l'equip de cardiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona van anar controlant amb revisions periòdiques. De fet, la intervenció està programada des del desembre. A més, ahir es va saber que el mexicà Héctor Moreno haurà de marxar un mes amb la selecció.