22/05/2013

El club obté finalment la llicència UEFA

1 min
El lateral de l'Espanyol s'operarà d'un problema cardíac.

Barcelona.L'Espanyol va obtenir ahir la llicència UEFA que fa uns dies li havia estat denegada. Calia un aclariment sobre una previsió financera, i el club va respondre ràpidament remetent la documentació que acredita que compleix els requisits d'accés (financers, econòmics i d'instal·lacions). La confirmació del comitè de segona instància de la llicència UEFA va arribar ahir.

De tota manera, les opcions de classificar-se per a l'Europa League són poques, a cinc punts de la vuitena posició quan falten dues jornades. Aquesta última plaça la té el Rayo Vallecano, amb dificultats per convèncer la UEFA i obtenir la llicència per jugar competició continental. Sevilla, Getafe i Athletic són els altres aspirants.

Víctor Álvarez s'opera

En la parcel·la esportiva, el club va informar que Víctor Álvarez serà operat demà per un problema cardíac a la vàlvula aòrtica, una afectació que li van diagnosticar al juliol i que els metges del club i l'equip de cardiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona van anar controlant amb revisions periòdiques. De fet, la intervenció està programada des del desembre. A més, ahir es va saber que el mexicà Héctor Moreno haurà de marxar un mes amb la selecció.

stats