17/08/2012

L'Arsenal es fa pregar amb Song

3 min
L'Arsenal es fa pregar amb Song

BARCELONA.L'Arsenal ofereix resistència. Malgrat que dins del Barça es viu amb optimisme el procés de negociació per aconseguir els serveis d'Alex Song, durant les últimes hores l'Arsenal s'ha fet pregar demanant més diners pel migcampista camerunès. El club del nord de Londres viu una setmana moguda després de vendre la seva gran estrella Robin van Persie al Manchester United i prefereix que passin uns dies abans de vendre un nou puntal de l'equip.

Song no té el carisma d'un Van Persie que la temporada passada va ser el màxim golejador dels gunners , però és una peça clau a l'equip. Wenger ha rebut crítiques i ahir va parlar amb una televisió francesa admetent que hauria preferit no vendre "Van Persie al Manchester United, ja que donem força a un equip rival". L'Arsenal, doncs, intenta treure una mica més de diners per Song, malgrat que les operacions han avançat en la direcció correcta per als interessos del club català. Els contactes entre els dos clubs segueixen i entre demà i diumenge el club anglès podria donar una resposta en ferm al Barça. Zubizarreta, Bartomeu i Rosell confien a escoltar com l'Arsenal accepta vendre Song per uns 17 o 18 milions. El Barça n'ofereix 15, però en podria pagar més. Ara, mai els més de 20 que demana l'equip de l'Emirates Stadium. Si la resposta londinenca és superior als 20 milions, les negociacions es poden allargar una setmana més.

Els directius del Barça Josep Maria Bartomeu i Raúl Sanllehí van viatjar dimecres a Londres amb una oferta concreta a la maleta: 15 milions d'euros. La reunió va servir per acostar posicions i establir un diàleg, així que Bartomeu no descarta tornar a volar cap a Londres si els anglesos no accepten la primera oferta en ferm del Barça. Després dels dies moguts al club de la Premier, però, el Barça no espera novetats abans de demà.

Modric, al Madrid

De fet, el Reial Madrid podria fer un fitxatge abans que el Barça. El migcampista croat del Tottenham Hotspur Luka Modric espera una trucada per volar cap al Santiago Bernabéu. Després de dies de negociacions, els dos clubs ja han arribat a un acord i només falten petits detalls. El Madrid està esperant que el Tottenham els permeti fer pública l'operació, ja que el club anglès vol tenir llest un recanvi per a Modric, per poder tranquil·litzar els aficionats quan es faci oficial aquesta operació. L'equip de Florentino Pérez pagarà uns 32 milions d'euros més 6 en variables pel futbolista balcànic.

El mercat europeu s'ha animat els últims dies i una operació en mou una altra. L'Arsenal, després de vendre Van Persie i tenir mig venut Song, també fitxarà, tot i que no serà Fernando Llorente, tal com va confirmar ahir Arséne Wenger. "De davanters ja tenim Podolski i Giroud", va sentenciar ahir l'entrenador alsacià. El Tottenham, doncs, podria ser el destí final de Llorente gràcies als diners que rebrà el club spur del Reial Madrid. La Juventus també segueix Llorente, però no pot pagar els més de 30 milions que demana l'Athletic.

Javi Martínez, al Bayern

Un Athletic que avui podria fer oficial que es ven Javi Martínez al Bayern per una xifra prop dels 40 milions d'euros. Uli Hoeness, president del Bayern, va admetre ahir que les negociacions per aconseguir el migcampista navarrès van ser tractades en l'última reunió del consell directiu del Bayern, que va aprovar presentar una oferta.

L'Athletic, com va fer quan el Barça va intentar fitxar Javi Martínez, va recordar que no és un club "venedor", en paraules del president Josu Urrutia, i demana que es paguin els 40 milions de la clàusula de rescissió. El jugador podria renunciar a part del seu futur sou per facilitar un traspàs que seria el més car en la història del Bayern.

stats