Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Moltíssimes #6ràciesXavi

1. Xavi
Això ha canviat. Qui ho diu que el Barça no acomiada com mereixen els seus herois? L’acte de comiat d’ahir a Xavi, sumat a la festa del dia del Deportivo, fa que el jugador que més vegades ha vestit la samarreta del Barça, sense cap merder en 17 anys, marxi amb sentides llàgrimes d’emoció.

2. Helicòpter
El Barça li va regalar a Xavi una cosa molt original: la magnífica foto aèria que el club blaugrana va encarregar que es fes des d’un helicòpter en el moment del mosaic a Xavi. És una de les millors fotos de la història del club i la ciutat. De fet, les rectes de la Diagonal i la Travessera sembla que dibuixin la X de Xavi.

3. Benítez
La contraprogramació florentinesca, entre el doblet i el possible triplet del Barça, aquesta vegada no fa gaire efecte. La presentació de Rafa Benítez no va fer trempar gaire la parròquia blanca. De fet, les llàgrimes d’un entrenador el dia de la presentació no solen ser gaire bon símptoma.

4. Van Gaal
L’únic entrenador del Barça que va plorar el dia de la seva presentació va ser l’holandès, en la seva segona etapa. Devia intuir que tornar era un deliri de Gaspart. Quan, a mitja presentació, va veure de lluny el delegat Carles Naval, Van Gaal va deixar lliscar una llàgrima per la galta.

5. Florentino
Benítez té clar el seu lema: “El Madrid ha de ser competitiu, que miri de jugar bé i que intenti guanyar sempre”. És a dir, l’estil no és tema. Només importa guanyar. Per passiva, Florentino va trinxar Ancelotti: ni tenia mètode, ni preparava els partits, ni els sabia canviar. Lletja, la garrotada.

Històries de superació esportiva