Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Salvem, sisplau, el Barça B

1. Vinyals

Quan Eusebio, tècnic del Barça B, va criticar els jugadors en roda de premsa, va haver de demanar-los disculpes i ja no va guanyar cap més partit. El substitut, Jordi Vinyals, que no es pot dir que sigui revulsiu (encara cap victòria), ha caigut en el mateix error: estripar dels jugadors públicament. Mau.

2. Segona A

El Barça B no dóna vots. Que baixi o no de categoria no penalitza electoralment, però sí que és una frenada esportiva per al principal objectiu del filial: trobar un jugador per temporada que pugui arribar al primer equip. També això és un dogma fals: Busquets i Pedro van saltar, directes, de Tercera a Primera.

3. Segona B

Per no perdre la categoria, el Barça B veu com la salvació cada cop està més lluny. I, cosa que és pitjor, en les dues properes jornades, contra els líders Betis i Sporting, és un mal moment per començar a sumar. Després quedaran 9 jornades en què caldrà posar tota la carn a la graella. Els jugadors els primers.

4. Adama

La bala de l’Hospitalet és un superdotat físicament. En carrera no hi ha qui l’aturi. Té 19 anys, les cuixes de Ben Johnson i un talent per explotar. Contra el Tenerife, però, va desesperar els aficionats del Mini: Adama només es mou quan té la pilota. Quan no, passa. O ho sembla. Així no anirà enlloc.

5. Miniestadi

L’afició ha entès que ha d’ajudar allà on no arribi l’equip. Diumenge, al Mini, érem gairebé 6.000 espectadors, els mateixos que ompliríem el nou Miniestadi de Sant Joan Despí que es començarà a construir al gener. Acabada l’obra, la Ciutat Esportiva serà com 36 illes de l’Eixample barceloní.

Històries de superació esportiva