Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Teleflorentino, l’últim regal del PP

1. RMtv

A dos mesos de les eleccions i potser abans de deixar la Moncloa, el PP s’ha afanyat a fer un últim regal a Florentino: un canal de televisió en obert per a tot Espanya per al Madrid. Els calia? Si ja hi ha dues grans teles privades que semblen un servei de propaganda blanca.

2. A dit

El que sorprèn és l’arbitrarietat amb la qual se li dóna la televisió al Madrid. ¿Amb quin criteri, més enllà de la connivència que ja ni dissimulen? José Maria García va denunciar que la requalificació de la ciutat esportiva per construir-hi les famoses torres va ser l’escàndol més gran de la democràcia.

3. Diumenge

La concessió pot ser un regal enverinat. Jaume Roures explicava que les teles de club no són rendibles. Al contrari, són una sangonera. Una moda dels anys 80, quan els clubs anglesos van voler tenir una tele. Ara s’ha vist que no són rendibles i requereixen inversions que els clubs no poden fer.

4. Champions

El Barça ha fet cas, finalment, a la reclamació dels centenars d’abonats de tribuna que es queixaven que a la Champions no podien seure a la seva butaca. Els propers 5 anys, fins a acabar el nou estadi, les reubicacions seran rotatòries. D’això se’n diu democratitzar molèsties. No està mal pensat.

5. UEFA

Sembla excessiu que la UEFA exigeixi tenir 1.575 localitats del voltant de la llotja. Ara els afectats que durant tota una temporada de Champions no podran veure el partit des del seu lloc són els de les boques més centrades de primera i segona graderia de tribuna. Per a mi que la UEFA se les revèn.