Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Tots els camins duen a Susana Monje

1. Bartomeu

En la presentació de demà de l’equip del precandidat Josep Maria Bartomeu hi haurà absències de sis companys directius que ja no sortiran a la fotografia. Són Joan Bladé, Ramon Pont, Tito Cierco, Vidal-Abarca, Toni Freixa (que munta candidatura) i Javier Faus, el vicepresident que se’n va amb ganes de tornar el 2021.

2. Faus

Sense Faus, i amb permís de Laporta i companyia, Bartomeu hauria de suplir una peça clau del seu model, en cas de sortir escollit. No sembla que busqui el relleu en cap dels 4 fitxatges que incorporarà. Per trajectòria professional, pel rigor com a tresorera i per l’excel·lent gestió amb l’handbol, hi ha una dona que s’ho mereix.

3. Monje

Presidenta i consellera delegada d’Essentium, amb Assignia Infraestructures com a empresa que fa grans obres des de l’Índia fins al Brasil, Susana Monje té cops amagats. Aquesta asturiana que des dels tres anys viu a Catalunya va sorprendre la junta arribant a una reunió vestida de rockera: venia de classes de guitarra elèctrica.

4. Grau

Un dels privilegiats que té penjada la samarreta al Palau, Òscar Grau, ha estat fulminat aquest dimecres com a director de la candidatura de Barcelona dels Jocs d’Hivern. La idea d’Hereu, continuada per Trias, ha estat ventilada a la reunió de treball d’Ada Colau com a alcaldessa. Ni tan sols hi ha hagut debat. Potser calia escoltar arguments?

5. Colau

Diu el nou regidor Pisarello que els Jocs no eren prioritat i que cal fomentar l’esport base. D’acord. Però hi ha inversions que cal preservar. La candidatura de la Ryder Cup 2022 a Caldes, que tenia el suport dinerari i institucional de Barcelona, tremola. És golf, sí. Però seria com carregar-se el congrés de telefonia.

Històries de superació esportiva