Ambient de luxe

Ambientàs, amb una notable entrada, espectadors de luxe com el mític Pat Riley i Stan Van Gundy, i una victòria molt plàcida de principi a fi que deixa l'equip altre cop a la lliga Endesa.

Tot positiu el que hem viscut al poliesportiu d'Andorra. Ambientàs, amb una notable entrada, espectadors de luxe com el mític Pat Riley i Stan Van Gundy, i una victòria molt plàcida de principi a fi que deixa l'equip altre cop a la lliga Endesa.

La sortida fulgurant dels de Joan Peñarroya ha deixat tocats i enfonsats els andalusos els quaranta minuts. Un joc molt vistós i alegre de tots els jugadors del Morabanc Andorra a fet vibrar la grada, i molt. Amb una petita rèplica per part dels millors homes del bàsquet Sevilla, Porzingis i Hernangómez, que han maquillat el marcador per arribar a la mitja part.

A la segona part el guió calcat a la primera ha fet mantenir les diferències entre els dos equips, a banda d'una petita reacció dels de Luis Casimiro que semblava que comencessin a despertar; però ha estat en Shaun Green que en un recital de triples amb un canell espectacular ha posat els sevillans al seu lloc. Amb el marcador a favor i amb una diferència bastant important, el 'coach' andorrà ha donat minuts a tots el jugadors de la plantilla que han acabat anotant tots ells.

Amb la temporada vinent assegurada a l'ACB només felicitar a la plantilla i a gaudir ja sense pressió els tres partits que queden de lliga.