Parròquies 16/04/2024

La proposta de Sant Julià per als pisos tutelats requereix una inversió de sis milions d'euros de Govern

La intenció és que el projecte ja estigui funcionant el 2027

ARA Andorra
1 min
Sant Julià proposa que el Govern sigui l'inversor principal dels pisos tutelats

Sant Julià de LòriaLa cònsol menor de Sant Julià, Sofia Cortesao, ha informat sobre les condicions del projecte dels pisos tutelats que presentaran a Govern. El principal punt de disputa està en quina part del cost del projecte ha d'assumir cadascú dels tres implicats, que són l'administració central, el comú i alguns agents privats que participen.

Tal com ha concretat Cortesao davant els micròfons d'RTVA, la intenció del comú és la d'aportar tres milions d'euros al projecte dels pisos, i que la inversió de Govern arribi fins als sis milions.

El cost total del projecte ronda els setze milions d'euros, sis dels quals els aporten inversos privats, i altres deu són a repartir entre les dues administracions, la central i la comunal. Aquest milió que faltaria hauria de sortir als bancs tradicionals o al del Consell d'Europa, tal com indica la cònsol menor.

Des del comú asseguren també que la intenció és que el projecte ja estigui funcionant el 2027 i també podria acollir el centre de dia de la parròquia, ja que l'actual s'estaria quedant petit.

stats