Parròquies 25/08/2022

Les sortides d’estiu per a la gent gran d’Encamp finalitzen amb èxit de participació

Les activitats s’han dividit en dues temàtiques: esportives i culturals o de lleure

ARA Andorra
1 min
Visita a Xocland per part de la gent gran d'Encamp.

EncampEl Comú d’Encamp, amb l’objectiu d’oferir una agenda d’oci que permeti un estiu més amè per als més grans, ha impulsat enguany una vintena de sortides d’estiu gratuïtes destinades a aquest col·lectiu. Les activitats s’han fet durant els mesos de juliol i agost i han tingut lloc en diferents indrets de la parròquia i d’arreu del país.

Les sortides s’han dividit en dues temàtiques: esportives i culturals o de lleure. Les primeres s’han fet tots els dimarts i han consistit a fer una ruta curta per Encamp, com el Camí de Mojácar, Ràdio Andorra, Sant Romà de les Bons… Aquestes finalitzaran el proper 29 d’agost amb una caminada al Parc de la gent gran.

Pel que fa a les sortides més culturals o lúdiques, s’han visitat llocs com el Pont Tibetà, l’estany de les Abelletes, Engolasters, la gossera, Tristaina o dues fàbriques de melmelada i de xocolata. Precisament, la visita a aquesta darrera fàbrica ha tingut lloc aquest matí, on els assistents han conegut el procés d’elaboració de la xocolata i han pogut fer un tast dels diferents tipus que podem trobar al mercat.

La tècnica del Departament d’Afers Socials, Virginia García, ha destacat que des del departament “valorem de forma molt positiva totes les activitats que s’han fet. I és que s’ha comptat amb èxit de participació, sobretot en les sortides més innovadores dels dijous. Hem tingut una mitjana de 20 assistents per cada activitat”. A més, “en moltes hem hagut de limitar l'assistència per tema d’aforaments i de disponibilitat del lloc on anàvem, si no, encara hagués vingut més gent”.

stats