Política 03/03/2023

Concòrdia presentarà les candidatures el dilluns a Escaldes

La formació volia fer la presentació a l'era de Casa Rossell i, finalment, tindrà lloc a la sala d'actes de la parròquia

ARA Andorra
2 min
La presentació de Concòrdia.

Andorra la VellaConcòrdia denuncia traves per part de Govern pel fet que no han rebut resposta per fer un acte a l'era de Casa Rossell. Segons expliquen, van enviar la sol·licitud el passat 23 de febrer. A més, declaren que s'han assabentat a través de la premsa que l'esdeveniment és considerat un acte de campanya. Des de la formació, destaquen que "altres partits han dut a terme actes similars i no se'ls ha qüestionat ni la voluntat ni el contingut".

Tot i això, informen que mantindran l'acte de presentació per aquest dilluns 6 de març a les 20 h a la sala d'actes d'Escaldes-Engordany. Defensen que l'esdeveniment no suposa ni un incompliment de la llei electoral ni de la recomanació emesa per la Junta Electoral.

Concòrdia durà a terme l'acte de presentació de les candidatures, malgrat les traves trobades, el pròxim dilluns 6 de març a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany a les 20 hores. Davant les darreres informacions, des del partit es vol explicar que la sol·licitud de reserva de l'era de Casa Rossell per celebrar l'esdeveniment es va dur a terme el passat 23 de febrer al Ministeri de Cultura amb l'objectiu de donar a conèixer les persones que conformen les llistes per als comicis del 2-A.

En aquest sentit, la formació posa de manifest que des del Govern no se'ls ha donat resposta, ni afirmativa ni negativa. D'altra banda, també destaca que altres partits han dut a terme actes similars i no se'ls ha qüestionat ni la voluntat ni el contingut.

Amb tot, defensa que l'esdeveniment no suposa ni un incompliment de la llei electoral ni de la recomanació emesa per la Junta Electoral, motiu pel qual Concòrdia manté l'acte de presentació de les candidatures per aquest dilluns 6 de març a les 20 hores a la sala d'actes d'Escaldes-Engordany.

stats