Societat 02/10/2023

Andorra i San Marino treballen juntament per arribar a punts en comú a l’acord d’associació

Els dos mandataris s’han emplaçat a seguir teixint lligams en la reunió de la Comunitat política europea (CPE)

ARA Andorra
1 min
Imatge del Cap de Govern, Xavier Espot

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut una trobada telemàtica amb el secretari d’Estat per als Afers Exteriors, per a la Cooperació Econòmica Internacional i les Telecomunicacions de San Marino, Luca Beccari, per intercanviar impressions en el marc de l’acord d’associació que els dos països estan negociant amb la Unió Europea (UE). Els dos mandataris han tractat l’estat d’avançament de les respectives negociacions i han coincidit en la necessitat d’aprofitar la conjuntura actual per assolir el millor acord per a les parts nacionals en els propers mesos.

En aquest mateix punt, Espot i Beccari també han intercanviat impressions al tomb de les temàtiques més rellevants que encara queden per negociar, com és el cas dels serveis financers. Així, han acordat la necessitat de seguir treballant de forma coordinada entre els dos equips negociadors per afrontar les temàtiques particulars i comunes que encara queden per resoldre.

Els dos mandataris s’han emplaçat a seguir teixint lligams en la reunió de la Comunitat política europea (CPE), que se celebrarà el 5 d’octubre a Granada.

stats