Successos 02/05/2024

L'assalt violent a una casa se salda amb quatre detinguts a Bossòst

Els delinqüents, tres homes i una dona, van cometre el robatori armats amb bats de beisbol i una defensa extensible i després hi van tornar per amenaçar i agredir les víctimes

ARA Andorra
2 min
Bossòst.

Andorra la VellaEls Mossos d'Esquadra han comunicat la detenció a la Val d'Aran de tres homes i una dona, d’entre 22 i 51 anys, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació, violació de domicili, amenaces, lesions i danys. Els delinqüents, tres dels quals ja tenien antecedents, havien comès un assalt violent en una casa de Bossòst.

El dia dels fets, dilluns passat dia 29, un grup de persones van irrompre en un habitatge d'aquesta població armats amb bats de beisbol i una defensa extensible i van destrossar la porta d’accés. Quan ja eren a dins la casa, van causar danys al mobiliari mentre proferien amenaces de mort a la persona que s'havien trobat a dins i que va aconseguir refugiar-se al lavabo. Quan els assaltants van marxar la víctima de l'assalt va poder veure que, a banda dels importants danys que havien causat a casa seva, li havien sostret els diners que tenia en una habitació.

Al cap d'unes hores, mentre el testimoni presencial formulava davant la policia la denúncia dels fets, alguns dels assaltants van repetir l’acció: van tornar a la mateixa casa per amenaçar un altre home que estava a l'habitatge i a qui van agredir.

Es dóna la circumstància que les víctimes coneixen les persones que els havien atacat. Per això, els Mossos van poder identificar els presumptes agressors i van contactar amb el seu entorn per intentar-ne facilitar la detenció. Finalment, gràcies a la pressió policial, dimarts a la tarda es va detenir tres dels presumptes autors quan sortien del domicili d’un dels implicats, al mateix poble de Bossòst. Poc després, es va detenir l’últim implicat en els fets quan es va personar a comissaria.

Els detinguts, de qui no s'ha facilitat la nacionalitat, han passat aquest dimecres a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Vielha.

stats