Societat 10/05/2022

Carnet Jove organitza tres activitats per promoure el benestar emocional

Els joves tractaran l'autoconeixement, l'alimentació saludable i també com afrontar els reptes del dia a dia

ARA Andorra
1 min
Carnet Jove organitza tres activitats per a promoure el benestar emocional.

Andorra la VellaEl Carnet Jove Andorra organitza tres activitats per promoure entre els joves d'Andorra la importància de cuidar de la seva salut mental i facilitar-los eines i recursos que ajudin al seu benestar emocional. Les activitats es desenvoluparan entre el 17 i 26 de maig.

Una de les activitats consisteix en dues sessions d'autoconeixement per a joves de 17 a 30 anys on, a través del ioga i altres tècniques, una psicòloga i una fisioterapeuta experta en tècniques de cos i ment acompanyaran els assistents en un joc d'experimentació i creixement emocional. També s'han organitzat tallers de cuina saludable, perquè el jovent conegui la connexió entre l'alimentació i el benestar emocional, i, per últim, el programa d'activitats es complementa amb sessions de 'coaching' destinades a joves de 12 a 17 anys, on podran aprendre com afrontar les decisions i els reptes del seu dia a dia.

Cada activitat compta amb un nombre limitat de places. El cost de les activitats és de 3 euros la sessió de 'coaching', 10 euros la sessió d'autoconeixement i 15 euros el taller de cuina. A més, per tal d'arribar al màxim possible de joves, s'han planificat dues sessions de cada activitat. El registre a les activitats es pot fer a www.carnetjove.ad/emocions.

A banda d'aquestes activitats, durant el mes de maig Carnet Jove posarà a disposició dels joves tot un seguit de recursos informatius entorn de la salut mental, perquè els puguin consultar i resoldre dubtes.

stats