Societat 24/04/2017

Un gos agredeix mortalment un altre a Ordino

L'animal de raça perillosa estarà uns dies en quarantena a la gossera

Ana
1 min
Intervenció per una baralla entre dos gossos al centre d'Ordino

OrdinoUn gos de raça perillosa ha matat un altre petit quan passejava pel carrer Major d'Ordino amb el seu propietari. Segons han informat des del cos de bombers, el Servei Urgent Mèdic (SUM) ha donat l'avís per una crisi d'ansietat que han patit els dos propietaris en veure la situació. Els bombers s'han encarregat de traslladar el gos petit fins al veterinari per certificar la seva mort.

Els banders, que s'han ocupat de la intervenció, han traslladat el gos de raça perillosa fins a la gossera, on estarà en quarantena fins que el departament d'Agricultura ho consideri escaient.

El director del cos de banders, Miquel Rossell, ha explicat en declaracions a l'ANA que la normativa vigent exigeix que els gossos de raça perillosa han d'anar lligats i amb morrió. En aquest cas, el propietari el portava lligat, però en escapar-se i no portar morrió ha provocat la mort de l'altre animal. Per tant, el propietari ha rebut una sanció econòmica i no s'enfronta a cap infracció penal, ja que el gos s'ha escapat de manera accidental.

stats