Societat 01/04/2022

La Poste de Sant Julià es trasllada a les dependències de Correus espanyols

El públic podrà fer els seus tràmits de les 8.30 a les 10.30 hores de dilluns a divendres

ANA
1 min
L'oficina de Correus espanyols, on s'ha traslladat La Poste.

Sant Julià de LòriaAquest 31 de març ha estat el darrer dia en què el servei de correus francès La Poste ha operat a les dependències de l'edifici El Molí de Sant Julià de Lòria, ja que a partir d'aquest primer d'abril es trasllada a l'oficina que compartirà amb Correus espanyols. El públic, per tant, podrà fer els seus tràmits de les 8.30 a les 10.30 hores de dilluns a divendres.

L'any passat es va saber que l'antiga oficina del servei espanyol, situada a escassos metres de l'actual, havia de tancar les portes per unes obres que vol fer la propietat, i això suposava la pèrdua de l'espai i del servei. Des del comú es van fer aleshores una sèrie de contractes que van culminar en aquesta nova oficina situada a Cal Estevet de la qual la corporació n'assumeix el lloguer. De fet, si no s'hagués assolit aquest acord, l'alternativa per als usuaris de la companyia espanyola hauria estat desplaçar-se fins a la capital.

Des de l'any 2006, La Poste venia prestant els serveis en dependències comunals i amb personal de la corporació pel que fa a la recollida i entrega de cartes i paquets en el servei de Tràmits. Ara, un local situat al número 17 de la plaça Major acull la seu a la nostra parròquia de les dues companyies postals dels nostres veïns del sud i del nord.

stats