Societat 11/12/2023

Representants de cada partit del Consell s'uniran per l'habitatge

Les reunions per impulsar el pla d'actuació s'iniciaran el proper dilluns 18 de desembre

ARA Andorra
1 min
La reunió mantinguda aquest dilluns entre el Govern i els presidents dels grups parlamentaris.

Andorra la VellaLa ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha convocat aquest dilluns al migdia una reunió amb els presidents dels grups parlamentaris per a la creació del grup de treball per a l'establiment del pla d'actuació per a l'habitatge. Es tracta d'un dels acords sorgits del debat monogràfic celebrat el 16 de novembre passat.

Aquest grup de treball està compost per un representant de cada grup parlamentari i per la ministra d'Habitatge, i en les sessions que se celebrin hi seran convidats els diversos actors de la societat civil implicats, en funció de la matèria concreta que es tracti. Així doncs, les reunions del grup de treball per impulsar el dret a un habitatge digne i a preu assequible s'iniciaran el proper dilluns 18 de desembre.

D'altra banda, en la reunió d'aquest dilluns també s'han analitzat la resta de propostes d'acord sorgides del debat que va tenir lloc al Consell General, sobre les quals la ministra ha proposat una calendarització d'accions i una proposta d'execució d'aquestes. Tot plegat, amb la finalitat de programar i executar les línies d'actuació a curt, mitjà i llarg termini per tal de fer front a l'actual situació que representa la problemàtica de l'accés a un habitatge.

stats