Societat 08/02/2024

Tall al tram de la Seu de l'N-260 a causa d'unes obres

L’actuació tindrà una durada de dues hores, aquesta matinada de dijous a divendres

ARA Andorra
1 min
Tall a l'N-260 a la Seu per les obres d'instal·lació d'una nova passera sobre el Valira

Andorra la VellaLa carretera N-260 al pas pel terme municipal de la Seu d’Urgell romandrà tallada aquesta matinada de dijous a divendres, en els dos sentits de la marxa, al llarg de dues hores. Concretament, i tal com recull Ràdio Seu, des de la mitjanit (0.00 h) i fins a les 2.00 h, al pont que travessa el riu Valira, a l’entrada oest de la capital de l’Alt Urgell.

El motiu d’aquest tall són uns treballs específics que s’han de dur a terme en el marc de l’actual construcció d’una passera de fusta sobre el riu per a vianants i ciclistes. Aquesta obra és una de les últimes programades en el pla Camina Pirineus, que compta amb la implicació de la totalitat dels 19 municipis de l’Alt Urgell i que vol posicionar la comarca com a referent del senderisme al Pirineu.

La passera d’entrada a la Seu n’és una de les actuacions més visibles i emblemàtiques de cara a donar a conèixer la nova oferta. A banda d’aquest component promocional, el nou pont paral·lel a la carretera també servirà per millorar i facilitar la connexió entre els nuclis de la Seu i Castellciutat a peu o en bicicleta.

stats