Dues persones detingudes per agressions amb ampolla de vidre i ganivet

La dona implicada, en el moment del control, presentava una samarreta plena de taques de sang, així com les mans i cara, i dos talls als dits polze i índex de la mà dreta

Una patrulla de la policia / policia
ARA Andorra
09/07/2024
2 min

Andorra la VellaEl diumenge a les 23:41 a Soldeu es requereix els nostres serveis per part d'efectius del Cos de Bombers, ja que estaven atenent una persona a la via pública amb diferents contusions i un tall important al cap, possiblement fruit d'una baralla.

Sobre lloc els agents, i parlat amb testimonis, troben un rastre de sang que els condueix a un domicili particular, lloc on els obre la porta una dona, i on presumptament s'hauria produït l'agressió.

Aquesta dona en el moment del control, presenta una samarreta plena de taques de sang, així com les mans i cara, i dos talls als dits polze i índex de la mà dreta. Segons els primers indicis seria l'exparella de l'home ferit i companys de pis, que per un tema banal haurien tingut una discussió que desemboca en una agressió, i que li hauria donat un cop al cap amb un objecte, que no vol o no sap dir quin és – presumiblement una ampolla de vidre-; tanmateix, en tot moment té una actitud molt incoherent en les seves explicacions, així com un estat de nervis important.

Paral·lelament agents de Policia, es desplacen a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, per tal de parlar amb l'agredit, lloc on són alertats que hi ha una segona persona de sexe femení, amb una ferida a l'abdomen de certa gravetat –precisa intervenció quirúrgica-, lesió causada per un objecte punxant, i que també podria tenir relació amb els fets esmentats, ja que resulta ser filla de la presumpta agressora.

Des de l'inici tots els actors en la baralla, donen explicacions incoherents i no volen dir com s'han desenvolupat els fets.

Per aquests motius, inicialment es detenen dues persones, home i dona residents de 55 anys ambdós.

L'enquesta posterior determina que la dona detinguda presumiblement després d'una desavinença per temes banals, en un moment d'ira dona un cop al cap de la víctima amb una ampolla de vidre, o objecte similar, i posteriorment té un enfrontament amb la filla, moment que es produeix les lesions a l'abdomen, que no queda massa clar com es realitzen, però presumiblement amb un ganivet, i se les hauria autoinfligit la víctima.

És per això que l'home va ser alliberat de les dependències policials ahir, i la presumpta agressora ha estat posada avui a disposició judicial.

stats