Successos 14/06/2024

Dos joves drogats circulen de forma temerària des de Sant Julià a Andorra la Vella i fereixen altra conductora

Estan acusats de delictes contra la seguretat col·lectiva i, al noi que va impactar amb la dona, també se l'imputen delictes contra la integritat física i moral

ARA Andorra
1 min
Policia.

Andorra la VellaLa policia informa que va detenir dijous a la nit dos joves de 20 i 21 anys com a presumptes autors de delictes contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària i sota els efectes de les drogues.

Els dos vehicles, amb matrícula andorrana, circulaven a gran velocitat en sentit ascendent des de Sant Julià de Lòria efectuant avançaments i envaint en algun moment el carril contrari segons han declarat testimonis dels fets i la Policia ha corroborat amb l’anàlisi de les càmeres de Mobilitat. Quan van arribar a la rotonda de Prat Salit, a Andorra la Vella, el conductor de 21 anys va tenir un accident amb un tercer vehicle, també amb matrícula andorrana, conduït per una dona de 32 anys que va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital. Per aquest motiu també se’l va arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral.

stats