Successos 18/09/2022

Mor una excursionista en precipitar-se per un barranc al massís del Pedraforca

La víctima anava en grup amb tres persones més i realitzava la ruta del Coll del Verdet

ARA Andorra
1 min
Pedraforca

Andorra la VellaUna excursionista ha mort aquest diumenge al matí en precipitar-se per un barranc al massís del Pedraforca, al terme municipal de Saldes (Berguedà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. La víctima anava en grup amb tres persones més i realitzava la ruta del Coll del Verdet (2.255 metres) per pujar el Pedraforca. L’avís de l’accident s’ha rebut a les 10.57 hores i s’ha activat un helicòpter amb efectius del GRAE dels Bombers i metge del SEM.

Els efectius de rescat han arribat al lloc a les 11.27 hores, però han pogut fer res per la vida de la dona. Dos efectius s’han quedat custodiant el cos i la resta han acompanyat els tres companys de la víctima fins al Parc de Guardiola de Berguedà, on han rebut suport psicològic. Així ho ha informat Ràdio Seu.

L’helicòpter dels Bombers ha transportat membres de la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra fins a l’indret de l’accident. En acabar els procediments, efectius policials i GRAE han rescatat el cos de la víctima mitjançant un gruatge i l’han transportat fins al camp de futbol de Saldes, on s’esperava la comitiva judicial. Els Mossos han assumit la investigació de l’accident.

stats