Microsites Gastronomia 17/02/2016

Nandu Jubany mostra la cuina que es fa a Andorra en un esdeveniment plagat d’estrelles a Suïssa

El xef de l'Sport Hotel Hermitage & Spa va sorprendre els comensals amb uns Gnocchi a la carbassa amb sèrum de parmesà i pernil, així com amb l'arròs de gambes de Palamós

ARA Andorra
1 min
Els sis xefs presents a l'esdeveniment celebrat a Suïssa

Andorra la VellaAmb el nom de 'Kitchen Party', sis xefs de gran renom al món dels fogons, entre ells el prestigiós xef de l'Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu, Nandu Jubany, es van reunir al Grand Resort Bad Ragaz (Suïssa) a principis de febrer per elaborar, cada un, els plats insígnia de les seves extenses cartes.

Nandu Jubany va sorprendre els comensals amb els seus emblemàtics plats que també es poden trobar al restaurant Origen d'Andorra: els Gnocchi de carbassa amb sèrum de parmesà i pernil, així com l'arròs amb gambes de Palamós. Entre els coneguts xefs es trobaven, a més de Nandu Jubany, André Jaeger, xef de l'hotel i restaurant Fischerzunft de Schaffhausen i un dels cuiners suïssos amb més prestigi de les darreres dècades; Nenad Mlinarevic, xef del restaurant Focus al ParckHotel Vitznau, considerat el millor jove cuiner de Suïssa; Tanja Grandits, del restaurant Stucki de Basilea, considerada la millor cuinera de Suïssa; Andreas Caminada, xef del restaurant de l'hotel Schauenstein Schloss a Fürstenau; i Renato Wüst, chef executiu del Grand Resort Bad Ragaz. Tots ells sumaven un palmarès esfereïdor: nou estrelles Michelin, tres Sols de la Guia Repsol i 102 punts de la Guia Gault et Millau.

"És un plaer poder gaudir de la cuina de Nandu Jubany tot l'any als nostres restaurants i un honor que representi el nom de l'Sport Hotel Hermitage & Spa als millors esdeveniments de cuina internacionals", han exposat des de la instal·lació de Soldeu.

stats