Política 12/01/2017

El PS considera “més raonable” haver buscat a França el nou director de l’INAF

Tot i això, el Partit Socialdemòcrata veu positiu el reforçament de l'INAF

Ara Andorra
1 min
El conseller general del PS, Gerard Alís, fent una pregunta

Andorra la VellaEl Partit Socialdemòcrata ha valorat positivament la incorporació d'un nou director a l'Institut Andorrà de Finances (INAF), en aquest cas, l'exdirectiu de l'empresa Deloitte, Ramon López. Tot i això, el conseller general del PS, Gerard Alís, ha manifestat que "pensem que hagués tocat mirar una mica més cap al nord per fer contrapès dins dels càrrecs i institucions andorranes". Alís també ha aclarit que "hagués estat més raonable que no fos una persona espanyola".

Malgrat aquestes paraules, els socialdemòcrates no posen en dubte la figura de López, atès que tal com ha comentat Alís, "el currículum que ens han explicat sembla adequat". Tot i que el conseller general també ha remarcat que "no ens queixem tant pel fet que no sigui andorrà, perquè entenem que el mercat local és petit per dotar persones en certs càrrecs".

D'altra banda, Alís ha reiterat que "encara farà falta incorporar-ne més professionals", i també ha comentat que "esperem que doni un suport important i reforçar la figura del supervisor per evitar tornar a passar una crisi com la que hem viscut amb BPA".

stats