Ple absolut per veure 'Hansel i Gretel' a Encamp

En tan sols sis dies es van exhaurir totes les entrades per veure l'espectacle 

Un total de 386 espectadors han omplert fins a la bandera la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural dʼEncamp aquest dissabte a la tarda. Un ple absolut, ja que ja fa dies que es van exhaurir totes les entrades. Com ja és habitual en els darrers anys, just abans de començar amb els preparatius de les festes nadalenques, el comú d'Encamp ha ofert un musical infantil.

Aquesta vegada l'obra escollida ha estat 'Hansel i Gretel', una divertida adaptació del conte dels Germans Grimm realitzada per la companyia La Roda Produccions, que també adapta el llibret d'Adelheid Wette per l'òpera d'Engelbert Humperdinck. Per aquest motiu, a més de les cançons originals de l'espectacle, el públic ha pogut reconèixer fragments de l'òpera del 1983.

L'espectacle ha estat dirigit per Dani Cherta, amb música de Keco Pujol, i ha comptat amb la projecció d'audiovisuals de Ramsés Moraleda. Tot plegat ha creat un espectacle molt visual i atractiu per als infants. L'obra està adreçada al públic familiar i ha satisfet les expectatives dels assistents.

Etiquetes