Publicitat
Publicitat

L'AREB inicia formalment el procés de venda de Vall Banc

Les entitats interessades a participar en la primera fase del procés de venda poden comunicar-ho fins el 9 de novembre

L'AREB ha iniciat formalment aquest dijous el procés de venda de Vall Banc. Segons explica l'agència en una nota de premsa emesa aquest dijous al vespre, el procés de venda tindrà tres fases i comptarà amb l'assessorament de Key Capital Partners.

En la primera fase, "l'AREB desitja convidar" a qui pugui estar interessat a presentar declaracions d'interès per escrit en el procés de compra. Aquestes declaracions seran analitzades "tenint en compte determinats criteris, definits amb l'objectiu de seleccionar els potencials compradors que estarien convidats a participar en la segona fase del procés".

Els compradors que hagin estat seleccionats per a la segona fase disposaran d'un període de temps –que no s'especifica- per dur a terme un procés de 'due diligence' sobre Vall Banc, previ a la presentació de les ofertes vinculants.

En la fase final, l'AREB, assistida per Key Capital Partners, avaluarà les ofertes rebudes i, d'acord amb els criteris establerts prèviament, seleccionarà l'oferta guanyadora. Pel que fa a la ponderació dels criteris de selecció, aquesta haurà estat comunicada als compradors convidats a participar en la segona fase del procés.

En el comunicat, l'AREB també manifesta que l'oferta guanyadora quedarà subjecta a l'acceptació del contracte de compravenda per part del comprador, i que un cop decidida l'oferta guanyadora, l'INAF "determinarà la idoneïtat del comprador seleccionat".

D'altra banda, l'AREB també ha comunicat que Key Capital Partners actuarà com a entitat de contacte per als possibles compradors, de manera que qualsevol comunicació relativa al procés de venda haurà de dirigir-se exclusivament a aquesta companyia. L'empresa, doncs, serà "l'únic interlocutor en aquesta operació".

La nota també indica que el procés de venda tindrà lloc de forma paral·lela a la "implementació de les darreres mesures de resolució que queden pendents d'acord amb el pla de resolució de BPA".