Publicitat
Publicitat

MoraBanc acull la sessió plenària del Consorci espanyol de risc operacional

La voluntat del banc és estar al corrent de les millors pràctiques del sector, amb l'objectiu d'implementar-les a la mateixa entitat per tal d'avançar futurs requeriments normatius

MoraBanc ha acollit aquest dimarts la sessió plenària del grup CERO (Consorci espanyol de risc operacional), associació a la qual pertany des de l’any 2013 i de la qual actualment és membre del comitè executiu.

La presència de MoraBanc en aquest grup s’emmarca en la voluntat del banc d’estar al corrent de les millor pràctiques del sector quant a la gestió del risc operacional, i amb l’objectiu d’implementar-les a la pròpia entitat per tal d’avançar futurs requeriments normatius, fruit del procés d’adaptació de la banca andorrana a la regulació bancària europea.

El grup CERO està format per un total de 21 entitats, on hi està representat gran part del sector bancari espanyol i MoraBanc com a única entitat andorrana. A la sessió plenària hi han assistit responsables de risc operacional de BBVA, Santander, CaixaBank, Bankia, Banc Sabadell, Popular i Bankinter, mentre que la resta de bancs hi han participat virtualment.

Durant la sessió de treball s’han pogut intercanviar experiències i criteris en la gestió d’aquest risc, i s’han debatut qüestions d’actualitat que poden tenir impacte a les respectives entitats.