Publicitat
Publicitat

Pujol Ferrusola denuncia Andbank per fer públiques transferències que considera falses

Pujol Ferrusola creu que en la documentació sobre els moviments dels seus comptes a Andbank hi figuren transferències que són falses i que ell no va realitzar, tal com avança 'La Vanguardia'

El fill gran de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol Ferrusola, ha denunciat Andbank i Oriol Ribas, perquè considera que en la documentació sobre els moviments dels seus comptes en aquesta entitat hi figuren transferències que són falses i que ell no va realitzar. Així ho publica aquest dilluns 'La Vanguardia' en una informació en què assenyala que aquesta querella s'ha incorporat a títol informatiu a la comissió rogatòria que la justícia andorrana va enviar la setmana passada a l'Audiència Nacional, i en la qual consten tots els moviments bancaris de Pujol Ferrusola en els dos bancs amb què operava des del 2010 i fins al 2014, Andbank i BPA.

Segons avança el rotatiu català, Pujol Ferrusola va presentar la querella perquè considera que se li atribueixen uns comptes que són falsos i que es refereixen a dates anteriors a la fusió de Banca Reig i Banc Agrícol l'any 2001, que va donar lloc a l'actual Andbank. És per aquest motiu, tal com assenyala 'La Vanguardia', que la querella inclou Oriol Ribas, que ja era directiu en aquelles dates i que ara ocupa el càrrec de vicepresident d'Andbank.

El diari cita fonts properes a l'entitat, que han indicat que el tractament de les dades ja estava informatitzat en aquell temps i que per tant és poc probable que s'hagin produït errors en la informació dels comptes i els titulars que demanava la comissió rogatòria.