Economia 29/06/2023

Ametller Origen obre botiga a Canillo

Aquest és el segon establiment que la firma catalana té fora dels grans magatzems Pyrénées i se situarà al carrer Prat del Riu

ARA Andorra
2 min
L'interior del nou Ametller Origen d'Andorra la Vella.

Des d'avui dijous, Ametller Origen compta amb una nova botiga dins el país. Des d'avui ja pots comprar productes d'Ametller Origen també a Canillo. Situada al carrer Prat del Riu (Edifici l'Areny), el nou establiment aixeca la persiana de l'establiment on podràs trobar producte fresc de proximitat i de qualitat. I pels clients que s'acostin avui per la botiga, Ametller Origen els regalarà una pinya i una bossa de mà fins a exhaurir existències.

Ametller Origen obre nova botiga a Canillo

Fruita de temporada, verdura de collita pròpia, productes pel rebost, refrigerats, formatges i sushi fet al moment. Tot això i més és el que trobaràs a la nova botiga de l'Ametller Origen de Canillo.

Josep Ametller, conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen

Una de les premises que es ressalta des d'Ametller Origen és creure que 'alimentar-se és molt més que un acte de consum, per això vetllem per oferir productes saludables i informar de què ens aporta menjar-los'. De fet, Ametller Origen és la primera cadena de distribució catalana en aconseguir que el 100% dels productes de marca pròpia, inclosos en el Pla NAOS (Pla de Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l’Obesitat), promogut pel Ministeri de Sanitat espanyol, compleixin els criteris establerts respecte al contingut de sal, sucre i greixos totals i saturats. I és que la voluntat d'Ametller Origen és promoure una alimentació de qualitat i hàbits de vida saludables per evitar malalties cròniques com l’obesitat, la diabetis i alguns tipus de càncer.

El projecte Ametller Origen va néixer 21 anys enrere a través dels germans Josep i Jordi Ametller i de la seva visió empresarial d'aleshores sorgeix un model que integra la producció agrícola, l'elaboració i la comercialització. I tot, tal com diuen els mateixos fundadors, 'sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a la millora de l'alimentació i la salut de les persones'.

stats