Economia 17/09/2021

Arriba la campanya més esperada de l'any

A partir d'aquest dijous i fins al 3 d'octubre, Pyrénées Andorra engega el seu '3x2' en alimentació

E.C.
2 min
El supermercat de Pyrénées

Andorra la VellaHi ha campanyes que són un clàssic, i el '3x2' de Pyrénées Andorra n'és una d'elles. Fa anys que els grans magatzems engeguen, cada setembre, aquesta promoció al seu supermercat, i els residents del país l'esperen amb candeletes. És l'ocasió perfecta per a moltes famílies per omplir el rebost de casa després de la tornada de les vacances (quan m'és d'un es troba la nevera buida), el retorn dels infants a l'escola i la reactivació de l'activitat laboral. La campanya '3x2' es realitza dues vegades l'any: quan acaba l'estiu i quan comença la primavera, dos moments vitals de reactivació social i laboral que solen generar estrès. Amb l'objectiu de facilitar la feina a moltes persones, els grans magatzems posen en marxa aquesta promoció, disponible al catàleg '3x2 Pyrénées Alimentació'.

Més d'un centenar de productes entren a partir d'aquest dijous 16 de setembre i fins al 3 d'octubre en la campanya de '3x2'. L'oferta, exclusiva per als clients de MyPiry, també permet acumular el 3% de les compres a la targeta.

El sushi i les croquetes de Nandu Jubany, entren en l'oferta '3x2'

El sushi i les croquetes, les estrelles del '3x2'

El chef Nandu Jubany és conegut per les seves propostes de gastronomia d'equilibri entre la cuina tradicional de qualitat i la moderna, tot utilitzant productes de proximitat i de temporada. A Pyrénées Food trobareu una gran varietat dels plats preparats per emportar que elabora juntament amb Ametller Origen, on destaquen les croquetes de pernil i formatge fos, d'albergínia i formatge, de gamba, de pernil ibèric, de pollastre a l'ast, de rostit o de ceps. També la prestigiosa marca de tonyina vermella de Balfegó és responsable d'algunes de les peces més exquisides de sushi que es pot trobar al supermercat.

Tornen els articles en promoció
stats