Economia 11/04/2023

I a tu, què t'agrada?

Pyrénées Andorra enceta la campanya de primavera-estiu que mostrarà un estil de vida proper sostingut per les grans àrees de negoci: moda, alimentació i motor

ARA Andorra
2 min
'Si t'agrada, t'agrada' és l'eslògan de la nova campanya de primavera-estiu dels Grans Magatzems

Pyrénées Andorra s'endinsa cap a la primavera de la mà de la nova campanya que s'acull sota el lema "Si t'agrada, t'agrada". Una afirmació que es pot traslladar a diferents moments, escenaris... En definitiva, un concepte que pot tenir diversos enfocaments i que es pot utilitzar de manera transversal en cada una de les àrees de negoci de Pyrénées Andorra.

Vídeo promocional de la campanya primavera-estiu de Pyrénées Andorra

El concepte "Si t'agrada, t'agrada" el veurem plasmat sobre productes relacionats amb la moda, alimentació i motor. Productes relacionats amb l'estil de vida del client potencial del centre comercial i que, alhora, es poden trobar a Pyrénées Andorra. De fet, el concepte "Si t'agrada, t'agrada" es llança durant aquesta campanya de primavera-estiu, però estarà ben present la resta de tot l'any.

Imatge campanya "Si t'agrada, t'agrada"

Les imatges de la campanya marquen un abans i un després. En aquesta ocasió, els shootings de la campanya han deixat enrere els espais tancats per obrir-se cap a l'exterior. Les fotografies, com es pot observar, cobren vida realitzant-se en localitzacions diferents a l'aire lliure per mostrar al públic un estil de vida proper al client ensenyant tota mena de productes que es poden trobar a Pyrénées Andorra.

Imatge campanya "Si t'agrada, t'agrada"
Imatge campanya "Si t'agrada, t'agrada"

Totes aquestes imatges inundaran, juntament amb d'altres, la majoria dels espais publicitaris existents, com ara, OPIS (Objectes Publicitaris Il·luminats), mitjans de comunicació i xarxes socials, entre altres. Així que si t'agrada la nova campanya de Pyrénées Andorra, t'agrada!!!!

stats