El Madrid, campió de la Lliga Endesa (85-96)

Rudy Fernández ha liderat el triomf blanc a Vitòria

àlex Gozalbo
1 min
Rudy Fernández

BarcelonaTemporada amb doblet blanc. El Reial Madrid ha superat el Kirolbet Baskonia per tercer partit consecutiu i s'ha proclamat campió de la Lliga Endesa (85-96). Rudy Fernández, que ha sumat 27 punts, ha liderat el triomf blanc contra un equip basc que ha competit amb orgull fins al final.

El Baskonia ha repetit el bon inici dels últims partits, situació que li ha permès construir-se un avantatge de set punts (21-14). L'aparició de Rudy Fernández, que ha sumat 17 punts en 10 minuts, ha capgirat l'escenari. De les mans del mallorquí han sortit 22 dels 24 punts del Madrid durant un segon quart que s'ha tancat amb el resultat de 38-42.

Luka Doncic

El partit s'ha escalfat molt durant un tercer període farcit de picabaralles entre els jugadors. El Kirolbet Baskonia ha fet esforços per ajustar el marcador, però l'equip blanc sempre ha reaccionat amb seguretat. La màxima diferència visitant (64-75) ha arribat a pocs minuts del final.

Luka Doncic, que dijous viatjarà als Estats Units per assistir a la cerimònia del 'draft', ha anotat un triple clau amb 78-81 en el marcador. La jugada ha posat la sentència al partit i a la final.