Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Bartomeu es posa el casc

1. Espai Barça

El president Bartomeu i el directiu Jordi Moix han explicat què s’ha fet des del referèndum i què passarà ara. El més imminent, la construcció del Miniestadi a Sant Joan Despí. 6.000 persones, totes cobertes i amb una tribuna original. Em recorda el camp del carrer Indústria.

2. Rivals

En els 1.500 folis de requeriments, necessitats i condicions que a final d’agost rebran els vuit despatxos finalistes del concurs del nou Camp Nou hi ha un detall: se’ls demana que la zona destinada a l’afició rival passi -això és nou- del gol sud al còrner del gol nord amb lateral.

3. Seguretat

Tot i que alguna afició s’ha dedicat a tirar objectes des del tercer pis, la ubicació rival es mantindrà, això sí, a la tercera graderia. Diuen que per motius de seguretat convé que la sortida la tinguin per Joan XXIII i no per les Corts. Dissabte, als bascos, també se’ls ha donat gol nord.

4. Pàrquing

Una altra novetat que afectarà els 4.000 socis que tenen abonament per al cotxe serà que al nou Espai Barça no hi haurà cap automòbil en superfície. És a dir, en les 19 hectàrees no s’hi veurà cap cotxe. Tots seran sota terra, amb 5.000 places. Més ordenat però més embussat.

5. Copa

El Barça no ho ha anunciat prou, però dissabte el Camp Nou és un camp neutral i, per tant, els abonaments de pàrquing de temporada no serveixen. Villar ja ha pres l’estadi, i a la façana de tribuna, per exemple, fa alguns dies que hi ha desaparegut el nom de Qatar Airways.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT