Publicitat
Publicitat

Cinc policies israelians ferits en ser atropellats deliberadament per un palestí a Jerusalem

L'home ha baixat del cotxe per tractar d'agredir després amb un ganivet, però ha estat reduït

Cinc agents de la policia israeliana han quedat ferits aquest divendres en ser atropellats per un jove palestí a les proximitats d'una parada de tramvia de Jerusalem, segons han confirmat fonts policials.

D'acord a les primeres informacions ofertes en mitjans locals, tres persones han estat ateses al lloc dels fets per ferides moderades i dues més per ferides lleus, després que un vehicle s'hagi sortit de la carretera i hagi atropellat deliberadament quatre dones i un home que es trobaven en les proximitats d'una central de la policia de fronteres de Jerusalem.

El portaveu de la policia israeliana, Micky Rosenfeld, ha relatat que el conductor ha baixat del vehicle després d'impactar i ha tractat d'agredir les víctimes amb un ganivet abans d'intentar fugir.

En aquell moment un oficial de la policia i un guarda de seguretat del recinte situat al carrer Shimon Hatzadik han disparat i han reduït l'home, procedent de Jerusalem Est i del qual no ha transcendit la seva identitat.

El mateix lloc va ser escenari mesos enrere d'un succés similar en el qual una persona va morir i tretze han resultat ferides després que un palestí atropellés deliberadament les persones que es trobaven en les proximitats del tramvia.

L'atac va avivar la tensió a la Ciutat Santa després d'un primer cas d'un kamikaze i es va multiplicar quan un palestí va tirotejar i va ocasionar greus ferides a Jerusalem Oest a Yehuda Glick, rabí ultranacionalista que treballa per canviar l'estatus de l'Esplanada de les Mesquites.

Des de llavors s'han registrat diverses agressions i atacs de jueus ultraortodoxos a palestins i viceversa.