Publicitat
Publicitat

El nostre ex

Nicolas l'hiperactiu ha accelerat el ritme de la vida política francesa per tornar a conèixer la llum i per tornar a formar la parella maquiavèl·lica amb la seva vella amiga Angela

Va desaparèixer un dia assolellat de maig, ara fa 3 anys. Ningú va demanar per ell, i va fugir de la llum amb la seva model/cantant/actriu que li serveix de dona. S'havia jurat, i ens havia jurat, que no el tornaríem a veure més. Però després de 2 anys de recórrer el planeta per facturar conferències a preu d'or, el nostre ex s'ha cansat. Això de viure a una velocitat normal no va amb ell.

S'ha marcat un repte: llançar-se dins d'una contra-rellotge a una velocitat supersònica, que té com a arribada el maig del 2017. Els primers temps intermedis són prou bons: el gran amic Nicolas va resoldre les querelles de partit amb un bon cop de puny sobre la taula, deixant clar qui tornava a ser l'amo i senyor de la dreta francesa. Conscient que la seva França s'està tornant malalta, Nicolas el ciclista també es va transformar en metge, inquiet pel color blau marí que agafa el seu país.

El primer torn de les eleccions departamentals que van tenir lloc el passat diumenge sembla mostrar que les seves prescripcions són les bones, la dreta es consolida enfront de l'extrema dreta, el que permet contrarestar la bufetada socialista, i evitar una catàstrofe després del traumatisme de les últimes eleccions europees. Nicolas l'hiperactiu ha accelerat el ritme de la vida política francesa per tornar a conèixer la llum i per tornar a formar la parella maquiavèl·lica amb la seva vella amiga Angela. Però el que no us dirà el nostre ex és que es mor de ganes de tornar-nos a veure per compartir un dinar exprés un dia de juliol del 2018 a casa nostra, entre el cafetó a l'Elysée i el berenar a Matignon.