Sense rumb

Un equip sense direcció, però amb capità, David Navarro, comença a navegar per la Lliga Endesa

Hem tornat a veure un equip amb falta de moltes coses. Un UCAM Múrcia molt complet com a equip ho ha posat molt difícil durant els quaranta minuts al poliesportiu aquest vespre.

S'ha vist un Morabanc espès en la majoria de les facetes que té l'equip. Hem tornat a trobar a faltar molta més lluita dins la pintura, els murcians amb un Antelo molt actiu i lluitador ha disposat de diverses opcions després de rebots ofensius.

Es nota a cada partit que la pressió sobre els jugadors i l'ansietat de fer-ho bé per tornar a guanyar comença a pesar. Males passades, percentatges de tir dolents, alguna arronsada de braç a l'hora de tirar, etc.

Semblava que el partit, al final del tercer quart, el tenien controlat els murcians, però no. Un gran David Navarro, com continua sent habitual. Es preveia un altre final molt ajustat però no ha sigut com jornades anteriors.

Si no hi ha un canvi radical aviat, acabarem l'any a una zona de la classificació una mica incòmoda i perillosa. La gent del Poliesportiu comença a veure que aquesta lliga no serà gens fàcil, i menys si en l'equip actual no hi ha canvis. Els rivals més directes comencen a funcionar i l'equip de Joan Peñarroya sembla que vagi en sentit contrari, que es desinfli. No cridem el mal temps, però es necessita una reacció immediata si no ens volem veure immersos a una classificació angoixant.