Política 08/06/2020

El PS s'interessa pels recursos existents per a la gestió dels ajuts relacionats amb la Covid-19

Sánchez subratlla que és "un dels principals ministeris a hores d'ara"

ARA Andorra
1 min
El conseller del grup parlamentari socialdemòcrata Carles Sánchez. / PS

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Carles Sánchez, ha tramitat una pregunta aquest dilluns per conèixer, per una banda, amb quins recursos humans compta el ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut per a la gestió dels casos que atén. Per l'altra, Sánchez vol saber amb quins recursos econòmics es compta per a l'execució dels ajuts.

Des del PS remarquen que "ens trobem en una situació excepcional que fa que un dels ministeris que agafa més rellevància sigui el d'Afers Socials, Habitatge i Joventut" i afegeixen que és per aquest motiu que s'interessen per saber quins són els recursos humans i econòmics, el seu funcionament i les disfuncions que puguin existir, ja que entenen "que és un dels principals ministeris a hores d'ara", ha explicat Sánchez.

El grup parlamentari socialdemòcrata recorda que les mesures extraordinàries preses arran de l'emergència sanitària propiciada per la Covid-19 impliquen un augment de les situacions de risc pel que fa a la recepció dels ingressos de les famílies. En aquest sentit, recorden que les lleis aprovades recentment i les modificacions i noves disposicions reglamentàries amplien el ventall d'ajuts i incideixen en el fet que en requereixen la gestió per part d'Afers Socials.

stats