Suñé es troba amb Batet a Madrid

La trobada contribueix a enfortir lligams entre les dues institucions parlamentàries

La síndica general, Roser Suñé, ha estat rebuda aquest dilluns per la presidenta del Congrés dels Diputats espanyol, Meritxell Batet, juntament amb el director del Gabinet de la Presidenta, José Luis de Francisco, i la directora de Relacions Internacionals del Congrés del Diputats, María López. En el decurs de la reunió mantinguda entre les dues presidentes s’han tractat temes d’interès comú. La trobada contribueix a enfortir lligams entre les dues institucions parlamentàries.

Posteriorment, Roser Suñé ha estat rebuda per la presidenta del Senat espanyol, Pilar Llop; el director de Gabinet de la Presidència, David Giménez, i la directora de Relacions Internacionals del Senat, Sylvia Martí. Després de realitzar una visita per les dependències de la Cambra Alta i signar el llibre d'honor de la institució, la síndica general ha mantingut una reunió de cortesia amb la presidenta del Senat.

A la delegació andorrana l’acompanya el secretari general del Consell General, Josep Hinojosa; l’ambaixador d’Andorra al Regne d’Espanya, Vicenç Mateu, i la segona secretaria de l’ambaixada, Iolanda Arauz.