Política 25/06/2019

Vela, Alís i Baró es perfilen com a membres de la nova executiva del PS

La candidatura se sotmetrà a votació en el 17è congrés que se celebrarà dissabte vinent

Ara Andorra
1 min
Una de les darreres sessions del comitè directiu del PS. / PS

Andorra la VellaSusanna Vela, com a presidenta; Gerard Alís, com a primer secretari, i Pere Baró, com a secretari d'organització. Aquests seran els principals càrrecs de la nova executiva del PS que se sotmetrà a aprovació dels militants en el 17è congrés que s'ha de celebrar dissabte vinent i així ho ha traslladat la formació a través d'un comunicat. La candidatura, l'única que s'ha rebut de cara a la renovació de càrrecs (un dels punts claus de l'acte) ha estat validada aquest dimarts per l'actual comitè executiu que, justament, finalitza el seu mandat.

D'aquesta manera, Vela deixarà de ser primera secretària, lloc que ha ocupat des de l'octubre del 2017 al costat de Pere López i Carles Sánchez, per passar a presidir la formació. Per la seva banda, Alís ha estat exconseller general de la formació entre el 2015 i el 2019. La tripleta que encapçalarà la nova executiva la completarà Baró, demostrant novament la importància que des del PS es dona a la gent jove. Baró ha estat vocal del comitè executiu els dos darrers anys, càrrec que ha compatibilitzat amb el de coordinador de la Joventut Socialdemòcrata d'Andorra. A les passades eleccions generals, va ser primer suplent de la llista de d'Acord a Andorra la Vella.

El congrés, a més de validar aquesta candidatura, servirà per escollir la resta de membres del comitè executiu, així com del directiu. Més enllà de la renovació de càrrecs orgànics, la cita també permetrà analitzar i abordar les ponències presentades per la militància, centrades de forma molt especifica en l'estratègia a seguir de cara a les eleccions comunals que s'han de celebrar a finals d'any.

stats