L'ANC Andorra convoca una concentració en contra del judici del procés

Serà el 12 de febrer a la plaça de la Rotonda, coincidint amb l'inici de la vista oral

L'Assemblea Nacional Catalana d'Andorra (ANC) ha convocat una concentració per al proper 12 de febrer a la plaça de la Rotonda, on volen condemnar la postura del govern espanyol sobre el referèndum de l'1 d'octubre. És el mateix dia que a Madrid començarà la vista oral del judici del procés.

L'organització defensa que "amb aquest judici no només jutges persones innocents, que han sigut fidels als seus ideals i al mandat d'un poble, sinó que és jutge a tots els independentistes que tenim un anhel de llibertat contra un govern opressor i dictatorial", per aquest motiu convida a tothom a assistir-hi.

La iniciativa forma part de #MakeaMove, un seguit de protestes organitzades per l'ANC arreu d'Europa per defensar que l'autodeterminació del poble català és un dret, no un delicte. També s'han convocat mobilitzacions a Brussel·les, Londres, París, Berlín, Roma i Ginebra. A través de la pàgina web recullen donatius per finançar la campanya internacional, amb la qual volen difondre la situació de les preses polítiques, i on es pot col·laborar per contractar una tanca publicitària.