Aquest any tampoc farà fred per Tots Sants

El temps anticiclònic durarà ben bé una setmana

Tot i que aquest dimarts al matí encara hi ha hagut força nuvolositat, també s'han començat a obrir algunes clarianes que han deixat lluir el sol a estones. En tot cas, a la tarda ja predominarà clarament el sol i ja no esperem més precipitacions.

El més destacable del temps de la resta de la setmana serà la pujada de la temperatura, sobretot al migdia. Una entrada d'aire càlid dispararà el termòmetre més de cinc graus de forma progressiva, i arribarem al cap de setmana de Tots Sants amb temperatures que podrien superar els 20 graus al migdia. Temperatures molt altes per a l'època.

El temps tranquil i anticiclònic afavorirà la inversió tèrmica de matinada, i això comportarà que en molts indrets la temperatura nocturna i de primera hora no pugi tant. A primera hora seguirà fent una mica de fred i, per tant, s'eixamplarà la diferència de temperatura entre el matí i el migdia. La pujada de la temperatura fondrà amb tota la seguretat la neu que dilluns va caure en alguns cims.

Aquest ambient molt càlid per a l'època durarà ben bé 4 o 5 dies. Fins dimarts que ve les opcions de canvis són escasses, a partir de llavors la incertesa és molt elevada, el fred podria tornar amb força però a hores d'ara l'escenari més probable és simplement una normalització de l'ambient per ser principis de novembre.