Publicitat
Publicitat

Asensio lamenta que el Sitca no hagi pogut arribar a una entesa durant el mandat de Minguillón

Després de l'assemblea celebrada aquest divendres, Cristian Asensio ha dimitit com a president del Sitca per donar pas a una nova junta encapçalada per Jesús Núñez

El ja expresident del Sitca, Cristian Asensio, ha lamentat, aquest dissabte al migdia en declaracions a l'ARA.ad, que "malauradament no hem pogut mantenir cap reunió amb la corporació comunal encapçalada per Jordi Minguillón" i ha afegit que "esperem i desitgem que la nova junta no hagi de fer front a aquest handicap". En relació a la nova junta, formada per cinc membres i presidida per Jesús Núñez, que des d'aquest divendres està al capdavant del sindicat de Treballadors del comú d'Andorra la Vella, Asensio ha assegurat que "es tracta d'una junta continuista que manté els objectius actuals i seguirà treballant com s'ha fet fins ara". "Aquest dimarts realitzarem una reunió per materialitzar el procés de traspàs i, a partir d'aquest mateix dia, ja podran començar a treballar".

En relació a algunes de les tasques més importants que s'han impulsat des del Sitca, com per exemple la recollida d'opinions envers el vot dels residents o la reclamació dels diners dels afectats per la gestió de l’acompliment (GAdA), Asensio ha confirmat que tot i que hi haurà una nova junta, "els objectius seguiran sent els mateixos, ja que ambdues juntes compartim el mateix pensament".

D'altra banda, quant a la motivació que ha comportat aquest canvi de junta, el ja expresident del Sitca ha detallat que "he estat sis anys al capdavant i crec que arriba un moment en què cal donar pas a altres persones que puguin aportar idees noves". Així, tot i recalcar que "s'han quedat moltes coses en el tinter i bona part de la feina ha estat condicionada econòmicament", Asensio s'ha mostrat "molt satisfet" per la feina feta i ha assegurat que des del Sitca se seguirà treballant per defensar els drets dels treballadors.